Lørdag havde cheftræner Jesper Petersen og hans tropper visit af topholdet fra Hundested.

Kim Daugbjerg
08. oktober 2023 kl. 14:27

Inden dagens kamp havde holdet en udekamp imod Skævinge, der blev lidt op og ned for holdet, da der var mange gode momenter i spillet, men også ”tid til forbedringer” i andre situationer. Men der kom point på kontoen, da kampen endte 1-1.

Nu skulle lokalrivalerne fra Hundested, som har gjort det rigtigt godt som tophold i rækken, så krydse klinger med Melby hjemme i landsbyen. Over 250 personer var på  plads på Melby stadion, og de fik noget af en fodboldkamp.

Der var gnist over hele banen fra begge mandskaber, der gav hinanden en underholdende og intens kamp, hvor der blev givet og taget i nærkampene.

Melby lagde meget offensivt ud, til stor tilfredshed for de fleste på lægterne, og måske noget overraskende for udeholdets spillere – der blev presset godt over hele banen.

Det gav resultat efter 30 min. hvor Chris Nielsen fandt Lukas Kvistgaard inde foran målet, og Lukas bragte sikkert Melby foran 1-0. Kun 2 minutter herefter fik Melby tilkendt et ”lille” straffespark, som kaptajnen Nicklas Thøgersen sikkert bankede ind bag Hundesteds målmand Frederik Mortensen.  2-0 holdt Melby til pausen, efter en flot halvleg af hjemmeholdet, mens Hundested aldrig for alvor kom frem med det spil man ved de kan diske op med.

Melbys midtbane (sammen med resten af holdet) spillede en flot flot kamp, hvor Nicklas Thøgersen, Jacob Wang og Mathias Zøllner sad godt på denne del af banen.

Efter pausen forsatte samme underholdende kamp, dog kom Hundested mere med i spillet som minutterne gik. Og efter 68 minutters spil fik Hundested så deres ”lille” straffespark, som Mads Pedersen sikkert bankede i kassen bag Phillip Thoby i Melby målet. De næste minutter var hektiske for hjemmeholdet, der nu blev presset godt af udeholdet – som dog ikke for alvor blev farlige, men en del hjørnespark skabte uro i Melbys defensiv som for alvor kom på arbejde. De mange indlæg tog Marco Nielsen og hans kollegaer i forsvaret sig godt af.

Hundesteds pres aftog sig efter en rigtig god periode fra deres side, men alligevel var der lidt nervøse miner på tilskuerpladserne frem imod slutningen af kampen. Det blev dog gjort til skamme idet Hundesteds keeper Frederik Mortensen lavede et klokkeklart straffespark, og måtte gå i bad inden holdkammeraterne med et rødt kort – og et par dages karantæne i udsigt.

Chris Nielsen tog sig sikkert af sparket fra pletten, og kunne færdiggøre en rigtig god dag for Melby med målet til 3-1. Fortjent sejr på en dag, hvor det ikke var til at se hvem der lå i top og hvem der lå i bunden af rækken. En optimistisk taktik fra starten af, en kæmpe fighter indsats fra alle og sidst men ikke mindst et kollektiv der ramte dagen, gjorde udslaget i en underholdende kamp for de mange der så på.

Bedst hos hjemmeholdet denne lørdag var Anders Weng, Nicklas Thøgersen og Mathias Zøllner der gang på gang viste sig høje tekniske niveau.

Den kommende lørdag kan Jesper Petersens tropper se frem til endnu et lokalopgør imod Ølsted, som tager imod Melby kl. 12:00 på Ølsted stadion. Herefter afslutter Melby efterårets kampe imod de 2 tophold i rækken

Hørsholm (hjemme) og Annisse (ude). Så et svært slutprogram for holdet, men viste imod Hundested at der kan spilles lige op imod de bedste hold i rækken, når alle er klar til kamp og kollektivet rammer plet. Efteråret har vist at alt for mange skader og afbud koster points, så trænerteamet kan håbe på en god afslutning af turneringsprogrammet inden en fortjent vinterpause kommer i programmet…